#itsuptoyou2020 training

Change your mind, change your body, change your life!

Allereerst wil ik je bedanken voor het aanmelden van de training #itsuptoyou!  Change Your mind, change your body, change your life! Deze training zal je helpen om de eerste stappen te zetten. Het feit dat jij je aangemeld hebt zegt al zoveel over hoeveel kracht en moed je hebt om de verandering te gaan maken! Ik weet namelijk als geen ander dat dat nog niet zo makkelijk voelt. Tenminste ik weet nog heel goed dat ik op het zelfde punt stond als dat jij nu staat. Je wilt heel graag anders, maar je weet gewoonweg niet hoe! Ik ga je daarbij helpen en wanneer ik je help dan leer je dit!

Wanneer je jouw ticket betaald hebt, kun je lid worden via onderstaande knop en zal ik je toelaten in een beveiligde omgeving. Hier zal ik 4 weken lang samen met jou de uitdaging aangaan! Elke week krijg je nieuwe inzichten en opdrachten en van daaruit zul je effectieve stappen kunnen zetten naar een vervullend, energiek en liefdevol leven.


Deze training is speciaal ontwikkeld om de eerste stappen te kunnen gaan zetten, zeer waardevol dus!

Maar er is meer, ik kwam er in een gesprek achter met een coachee die zich ook opgegeven had voor de training om de eerste stap te kunnen zetten dat ze niet op de hoogte was van mijn andere trajecten, Ik geef namelijk ook online trajecten. Helemaal op maat gemaakt en gericht op de behoefte die er is en met intensieve coaching van mijzelf! Voor sommigen nog waardevoller dan de 4 weken online training #itsuptoyou al is! Hieronder zal ik je er iets meer over vertellen, maar de keuze is natuurlijk aan jou! Het is maar net waar jou voorkeur naar uit gaat!

Het 3 maanden traject bestaat echt uit een basis zetten, Wie ben je, wie wil je zijn en hoe draag je dat uit? Welke overtuigingen heb je? welke wil je meenemen en van welke gaan we afscheid nemen. Omarmen van emoties en het aangaan van angsten om vervolgens een leven te leven waar jij gelukkig van wordt!

Het 6 maanden traject is de basis zoals de eerste 3 maanden en de laatste drie maanden zullen veel al gaan over waar loop je nog tegenaan en het conditioneren van je echte ik. Uiteindelijk heeft ze gekozen voor het 6 maanden traject omdat dat nog meer aansloot bij de behoefte van haar. Ik zeg je dit niet omdat ik vind dat jij hier ook voor moet kiezen maar puur omdat ik mij er niet van bewust was dat dit misschien beter zou passen. Lees hieronder meer over wat het traject inhoudt.

Belangrijk! Hieronder invullen en ik stuur je de link voor het betalen van de online training #itsuptoyou. kies je toch voor het 3 of 6 maanden traject dan mag je mij even een berichtje sturen, of wanneer je nog vragen hebt laat het mij dan weten #itsuptoyou!

Wat gaan we doen?

3 of 6 maanden traject, leef je mooiste leven!

Online 1-op-1 coaching, maar het kan ook offline in Neede of we kijken samen naar de mogelijkheden!
Elke twee weken een online of offline coach gesprek van 45/60 minuten.

Volledige aandacht en aangepast op jouw behoeften!
Elk persoon is uniek, ik volg geen protocol maar denk met je mee, pas aan naar jouw behoeften, op maat gemaakt zodat je volledig in je kracht kunt gaan staan!

Balans wat is dat voor jou?

Wie ben je, welke overtuigingen heb je, welke neem je mee en wat wil je uitdragen... Jezelf durven zijn, hoe mooi is dat!

Begeleiding naar een gezonde relatie met eten.
Hoe krijg je een gezonde relatie, hoe eet je op gevoel en hoe krijg je die gezonde balans.

Door middel van body & mind connectie.
Op de juiste manier leren denken en voelen om de juiste balans voor jou te vinden! Een positieve mindset.

Focus op balans
Alles draait om balans. Tussen gezonde en minder gezonde keuzes. Tussen inspanning en ontspanning. En tussen gevoel en verstand. Luisteren naar jezelf ❤

Rugzakje vol tools! We gaan opdrachten doen waardoor je mooie inzichten krijgt en ik leer je hoe je het thuis in praktijk kunt brengen, zodat je het in kunt zetten wanneer jij dat nodig hebt.

Binnen 24 uur antwoord, maar over het algemeen reageer ik meestal wel binnen 2 uur.
Gedurende het traject kun je mij altijd mailen of via whatsapp bereiken.

De keuze is aan jou!

Bestel hier mijn trainingen.

Laat uw gegevens achter en dan gaan we samen aan de slag!

Of heb je nog vragen?