Bokscoaching

Aanmelden Individueel of groepslessen.

Bokscoaching voor groepen....

🥊🥊Weerbaarheid, emotieregulatie of gewoon fijn om je energie even kwijt te kunnen! Speciaal daarvoor zijn mijn bokscoaching trainingen ontwikkeld.

🏆Gewoon op jouw tempo, naar jouw behoeften samen in een kleine groep met leuke mensen waar oog voor het individueel voorop staat. Samen lekker boksen, het gevoel hebben dat je de hele wereld aan kunt....

Voor wie?
👩🏿‍🤝‍👨🏼Jongeren van 12 tot 18 met ASS, ADHD en gedragsproblemen.
👫Jongvolwassenen van 16 t/m 23 met ASS, ADHD en gedragsproblemen.
👩🏻Vrouwen!

📆Wanneer?
Woensdagavonden.
- 17.30- 18.30
- 18.30- 19.30
- 19.30- 20.30 

🌍 Waar?
Eibergen

💰Kosten?
€7.50 per les!

‼ Geef je snel hieronder op, beperkte deelname.

🙋🏻‍♀️ Liefs Nicole

Bokscoaching voor kinderen.


🥊Bokscoaching voor kinderen, hierdoor stimuleer je de ontwikkeling van je kind.

💪Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen.

Boksen maakt kinderen weerbaar. Ze worden mentaal sterker door fysiek in beweging te zijn. Dit zorgt er voor dat ze meer zelfvertrouwen krijgen in alles wat ze doen.

🤸‍♀️Kinderen kunnen hun energie hierdoor kwijt.

De hele dag naar een iPad of spelcomputer turen zorgt er voor dat kinderen hun energie niet kwijt kunnen. Ze worden hangerig, snel geïrriteerd en verveeld. Uiteraard wordt slapen dan ook een probleem. Bokscoaching helpt kinderen hun energie kwijt te raken.

🙏 Goed voor focus & rust. De bokslessen zijn zo ingedeeld dat ze uitleg krijgen over een oefening die ze vervolgens gaan uitvoeren. Zo leren ze goed te luisteren om vervolgens te focussen op de oefening


👩🏻‍🤝‍👨🏿 Kinderen leren samenwerken met andere kinderen

Bokscoaching is in groepsverband en dus met andere kinderen. Jouw kind leert samen te werken met andere kinderen om de oefeningen goed uit te voeren. Die interactie met andere kinderen zorgt er voor dat jouw kind nog beter leert omgaan met leeftijdsgenoten.

🙌 Kinderen leren wat links en rechts is! Door constant links en rechts te moeten stoten en trappen leren ze welk been/arm links is en welke rechts is. En leren ze snel te schakelen.

🖤 Ze leren respect te hebben voor elkaar en lief te zijn voor jezelf.

Bokscoaching voor jou.....

Be the change you want to see in the world.🥊Bokscoaching iets dat ik enorm krachtig vind! Wanneer praten nog niet zo makkelijk is. Maar ook gewoon wanneer jij lekker wil bewegen op je eigen tempo!

🧠 Vaak weten we wel hoe het moet, maar kan juist de beweging ervoor zorgen dat je gaat voelen, connectie maakt tussen je lichaam en geest en daardoor sneller kunt handelen of een hulpvraag duidelijk krijg.

🥊 Bokscoaching is voor iedereen die op zijn of haar manier in beweging wil komen, meer zelfvertrouwen wil, een beter zelfbeeld maar ook voor agressie en emotieregulatie. En is zeer helpend bij gedragsproblematiek, autisme of adhd bijvoorbeeld.


Boksend opvoeden.

Individueel, gezinsondersteunend, ouder & kind of in groepsverband.

Body & mind coaching #itsuptoyou is gecertificeerd trainer Boksend Opvoeden.


Boksend Opvoeden is niet het ECHTE boksen maar het is een weerbaarheidsprogramma wat de hulpvraag van onze leerlingen/kinderen/deelnemers kan beantwoorden. Het programma biedt verschillende boksspellen en bokslessen aan die worden ingezet om de hulpvraag te beantwoorden. Door de aangeboden boksoefeningen worden de verschillende triggers / uitdagers blootgesteld die wellicht aan een basisemotie gekoppeld kunnen worden. 

Dit alles met als doel om de gestelde hulpvraag te beantwoorden. Door een stuk zelfbewustzijn te stimuleren en tools mee te geven wordt boksen als pedagogisch middel gebruikt om in gesprek te gaan. De trainer geeft handvatten en helpt de leerlingen/kinderen/deelnemers om juiste keuze te maken door concrete afspraken te maken. Bij een eerstvolgende vervolgtraining is er altijd een kort evaluatiemoment hoe de transfer thuis ging betreft de gemaakte afspraken. Wat we in de zaal ervaren en leren over onszelf, passen we thuis of op school toe. Ervarend leren en lichaamsgericht werken is waar Boksend Opvoeden voor staat. Reflectievragen kunnen zijn: 'waar zat mijn hartslag, 25%, 50%, 75% of 100%? Welke emotie kreeg ik bij welke hartslag? We hebben een mentaal, fysiek en emotioneel doel. Daarnaast vergroten we het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfbeheersing. Dit alles door planmatig en doelgericht te werken.

Het programma kan individueel, gezinsondersteunend of in groepsverband aangeboden worden. Voor individuele of gezinscoaching kunt u contact opnemen en we plannen een intakegesprek in. Vervolgens plannen we 5 trainingen in en een outtake. Indien gewenst wordt er ongeveer drie maanden na ons traject een opfristraining ingepland.

Boksend Opvoeden geaccrediteerd en opgenomen in het aanbod 'Stichting Keurmerk Beroepsscholing'. SKB al jarenlang voor beoordeling van de kwaliteit in het veld van accreditatie van de psychosociale opleidingen en scholingen. www.stichtingskb.nl

Data Groepstrainingen Boksend Opvoeden 2020!

Er starten steeds weer nieuwe groepstrainingen van Boksend Opvoeden, vraag naar de mogelijkheden! 5 weken lang gaan we actief aan de slag met een groep van maximaal 10 kinderen. Na deze training zult u merken dat uw kind zich sterker voelt, meer zelfvertrouwen heeft en bewuster om kan gaan met prikkels uit zijn/haar omgeving. Uiteraard is de veiligheid en gezondheid enorm belangrijk en daarom werken we nooit naar het hoofd. Na 5 weken ontvangt uw kind een certificaat Boksend Opvoeden.