Persoonlijke coaching 

Gegeven door Nicole Roes.....

Coaching gericht op body & mind.


Ik ga je helpen, en als ik je help dan leer je dit, maar eerst vertel ik jou mijn verhaal en dan zal alles duidelijk worden......


Jij bent mooi precies zoals jij bent 💕

Opzoek naar een gezonde relatie tussen eten en jouw lichaam, de connectie tussen jou body & mind, daar waar balans begint.


Mijn weg naar de beste versie van mezelf.

Hè jij daar 😉 Bijzonder, uniek en mooi mens. Ja ik heb het tegen jou!

Ik weet nog heel goed dat ik niet wilde geloven dat iemand mij een bijzonder, uniek en mooi mens vond. Je kent het wel, de gedachtes; ja ja praat jij maar, ik ben het niet waard, ik stel niks voor, ik ben niet mooi genoeg, niet slank genoeg, niet bijzonder genoeg, niet uniek! Maar eerder saai, niet interessant en alles maar dan ook alles behalve goed genoeg. Overtuiging zoals ik kan het niet, fouten mag ik niet maken, je moet presteren, ik moet perfect zijn, ik moet een goede moeder zijn, ik moet alles alleen kunnen, ik moet alles onder controle houden etc beïnvloede mijn leven zo dat ik alles behalve het onder controle had.

Ik ben nu ondertussen 30 geworden, moeder van twee hele mooie meisjes en vanaf mijn jeugd af aan had ik een eetstoornis. Ik wilde niet voelen, wist niet hoe ik om moest gaan met mijn emoties en vond van alles van mezelf, vele overtuigingen van anderen had ik overgenomen. De eetstoornis kwam er voor in de plaats en dit voelde lang heel veilig en fijn! Tot dat ik lichamelijk op was, en geestelijk dood moe! Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik mijn eetstoornis niet meer nodig heb. Vind dat ik er mag zijn, met alle negatieve gedachtes alleen bepaal ik nu zelf dat ik ze laat zijn voor wat ze zijn, zonder er naar te handelen. En dat onder anderen zorgt voor een goede balans in mijn leven, geluk in mezelf! En voel ik mij vitaler dan ooit! Dat wil jij toch ook? Je gaat er dan nog meer van genieten, en merkt op hoe gemakkelijk. Kun je je dit voorstellen? Iedereen die dit proces volgt is veel nieuwe dingen aan het leren. En wanneer je leert levert dat je nieuwe inzichten op. En ik weet zeker, maar dan ook echt zeker. Dat kun jij!

Balans dat is de sleutel tot geluk in jezelf.


Ik vond overal geluk, plezier en gezelligheid. Maar zodra ik weer alleen was vocht ik tegen mezelf, want ik was alles behalve gelukkig met mezelf. Nu ik weer weet wat mij gelukkig maakt, waar ik voor sta en volledig mezelf kan zijn hoef ik het niet meer bij anderen te zoeken. En kan ik genieten van elk moment, zonder dat ik alles perfect hoef te doen. In alles het uiterste van mezelf vraag, maar juist tevreden ben met goed is goed genoeg!

Wil je leren luisteren naar je gevoel. En wil jij ook niet meer handelen naar al het negatieve, maar dit omzetten naar positieve gedachtes? Zoek jij balans in jouw leven? Maar weet je niet hoe? Laat mij jou helpen... zodat je straks ook kan zeggen ik ben tevreden met wie ik ben, je kunt zijn wie je wilt zijn en kunt genieten van het moment! Je gaat veel leren, zodat jouw body & mind samen 1 worden en jij daardoor de beste versie van je zelf kunt zijn. Kies jij voor jezelf?

Wat gaan we doen?

Online 1-op-1 coaching, maar het kan ook offline in Eibergen of we kijken samen naar de mogelijkheden!
Elke twee weken een online of offline coach gesprek van 45/60 minuten.

Volledige aandacht en aangepast op jouw behoeften!
Elk persoon is uniek, ik volg geen protocol maar denk met je mee, pas aan naar jouw behoeften, op maat gemaakt zodat je volledig in je kracht kunt gaan staan!

Balans wat is dat voor jou?                                                                                                           Wie ben je, welke overtuigingen heb je, welke neem je mee en wat wil je uitdragen... Jezelf durven zijn, hoe mooi is dat!

Begeleiding naar een gezonde relatie met eten.
Hoe krijg je een gezonde relatie, hoe eet je op gevoel en hoe krijg je die gezonde balans.

Door middel van body & mind connectie.
Op de juiste manier leren denken en voelen om de juiste balans voor jou te vinden! Een positieve mindset.

Focus op balans
Alles draait om balans. Tussen gezonde en minder gezonde keuzes. Tussen inspanning en ontspanning. En tussen gevoel en verstand. Luisteren naar jezelf ❤

Rugzakje vol tools!

We gaan opdrachten doen waardoor je mooie inzichten krijgt en ik leer je hoe je het thuis in praktijk kunt brengen, zodat je het in kunt zetten wanneer jij dat nodig hebt.

Binnen 24 uur antwoord.
Gedurende het traject kun je mij altijd mailen of via whatsapp bereiken.


Ja! ik wil een gratis kennismakingsgesprek!

                              Vul hieronder jou gegevens in en ik bel je zo snel mogelijk.


3 MAANDEN COACHING

• Persoonlijke begeleiding
• Online of offline coach gesprekken
• Connectie tussen body & mind, daar waar balans begint.
• 3 maanden

• 6 coach gesprekken à 45-60 minuten  

• Mail en WhatsApp contact € 399,-

of elke maand € 150,-

6 MAANDEN COACHING

• Persoonlijke begeleiding
• Online of offline coach gesprekken
• Connectie tussen body & mind, daar waar balans begint.
• 6 maanden
• 12 coach gesprekken à 45-60 minuten
• Mail en WhatsApp contact

€ 780,-

of elke maand 140,-