https://www.bodyandmindcoaching.nl/voor-bedrijven/

Voor organisaties

#itsuptoyoudingen

#itsuptoyoudingen voor organisaties!


Binnen uw organisatie ziet u graag medewerkers die hun werk met plezier en passie uitvoeren. Vitaliteit is daarbij een heel belangrijk onderwerp. Door te kijken naar duurzaam inzetbaarheid verlaag je het ziekteverzuim. En daar worden we allemaal blij van!

In mijn rol als coach en trainer heb ik ruime ervaring opgedaan in het doorvoeren van duurzame veranderingen binnen organisaties. Wij van body & mind coaching geloven erin wanneer je medewerkers in hun kracht zet, je het hoogste doel behaalt; samen groeien en dit is wat je als organisatie wilt toch?

Onderwerpen zoals stress, re-integratie, communicatie, gedragsveranderingen en gastvrijheid in het bedrijf komen aanbod. Tijdens deze trainingen bied ik een combinatie van theorie- en praktijk zodat wat men leert gelijk toepasbaar is in de praktijk en er op korte termijn verbetering zichtbaar is. Uiteraard wordt elke training samen met de organisatie op maat en in overleg samengesteld.

Wat zijn de voordelen:

  • Fittere medewerkers
  • Enthousiaste medewerkers
  • Minder ziekteverzuim
  • Medewerkers presteren beter
  • Samen groeien naar het hoogste doel
  • Een grote glimlach :)
Ook is het mogelijk om een brainstorm sessie te boeken. Samen groeien naar het hoogste doel!

Mocht je vragen hebben of wil je vrijblijvend en uiteraard kosteloos een kennismakingsgesprek laat jouw gegevens dan hieronder achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op! Of je mag mij gelijk bellen op 0640196519.

Een grote glimlach,

Nicole Roes